1 Aanspreekpunt

Tijdens het bouwproces niet meer zoeken naar de juiste man op de juiste plaats. Er is maar 1 aanspreekpunt. Overzichtelijk.

Totaal concept

Wij bieden een totaal concept. Van ontwerp tot BIM en uitvoering.

Uw bouwcoach

Bouwbegeleiding door een ervaren coach. Alles loopt op rolletjes.

Vertrouwd

Een nieuwe aanpak, maar altijd een vertrouwd gezicht van Zeeman Architekten. Prettig.

eenaanspreekpunt

1 Aanspreekpunt

Onze integrale aanpak is een waarborg voor een goed gebouw.
Vanaf de eerste fase van het bouwproces zijn wij betrokken. Bij initiatief of haalbaarheidsonderzoek, het programma van eisen en de kostenaspecten kunnen wij u helpen dit op te stellen en te toetsen.

Wij nemen de zorg van het coördineren van diverse adviseurs uit handen. Voor u als opdrachtgever, maar ook voor de partners in het project willen wij het aanspreekpunt zijn. Dit zorgt voor een duidelijke communicatiestructuur. Alle betrokkenen weten wie het overzicht heeft en vragen kan beantwoorden danwel door kan zetten naar de juiste persoon. Maar door het 1 aanspreekpunt beleid blijven er geen vragen zweven en wordt alle communicatie makkelijk, helder en overzichtelijk. 

Totaal concept

 Vanaf de eerste fase van het bouwproces tot aan de uitvoering bieden wij een totaal concept. Dit biedt overzicht, efficiency en doeltreffendheid. Van advies, coördinatie, tekenen en bouwbegeleiding. Wij hebben het allemaal in huis. 
Wij nemen u de zorg van het coördineren van diverse adviseurs uit handen.
Dit betekent dat gedurende het hele proces deskundigen u direct vanuit onze organisatie adviseren. De adviezen welke extern gewenst zijn, zullen door ons gecoördineerd worden tot een compleet en integraal plan.

Eén van de middelen die we inzetten  is het modelleren van het gebouw in BIM. Wij hebben gekozen voor Revit Architecture- Structure-MEP.
De werkmethode waarbij de tekeningen integraal aan elkaar gekoppeld zijn, is in Revit nu nog beter.  Daardoor zullen de faalkosten minimaal zijn.

Voor ons totaal concept werken wij samen met onze partners. ir. Ewoud Blok is een van onze partners. Hij stelt zich graag aan u voor.

Download brochure

 

totaalconcept

bouwcoach

Uw bouwcoach

Kwaliteit door kennis en vaardigheid.

Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om in het bouwproces van initiatief, bouwvoorbereiding, bouwbegeleiding en/of kopersbegeleiding tot en met oplevering actief te zijn. Bij deze aanpak ligt de kwaliteit van het product en de kwaliteit van het proces op een hoog niveau en komt dit het eindresultaat ten goede. Wij zien onszelf als bouwcoach.

Naast het maken van ontwerpen is het belangrijk dat het bouwproces gestroomlijnd verloopt. Samenhang bij de vele verschillende functies en een steeds complexere regelgeving zijn de belangrijkste oorzaken van een groeiende vraag naar bouwmanagement.  Wij zijn gespecialiseerd in bouwmanagement om het gehele bouwproces te beheersen. De communicatielijnen zijn korter en het werken is efficiënter. 

Vertrouwd

We blijven ons ontwikkelen, maar gelukkig hebben we altijd een vertrouwd gezicht.

Zeeman Architekten  is in 1962 opgericht en is sinds 1 januari 1990 gehuisvest in Hoorn.
Vanaf 15 juli 2013 zijn de werkzaamheden overgenomen door Edwin Veerman en Bert Verweij.

Het bureau heeft ruim 51 jaar enorme ervaring en expertise opgedaan in zeer gevarieerde utiliteits-projecten als kantoren; opleidingscentra; scholen; bedrijfsruimten in vele specialistische sectoren; bouw- en installatiebedrijven; landbouwbedrijven; garagebedrijven; tankstations; bouwcentra/ materiaalhandels; winkels en supermarkten. De laatste jaren richten we ons ook op woningbouw en nieuwbouw.

vertrouwd

Contact

Please leave this field empty.

ZEEMAN ARCHITEKTENNieuwe Steen 5 1625 HV HoornE-mailadres info-za@zeeman.nlTelefoonnummer 0229-244 244